Showbiz

#top #hollywood #film #the proposal #box office

The Proposal - cea mai reusita comedie romantica din ultimii 10 ani

The Proposal , cu Ryan Reynolds si Sandra Bullock in rolurile principale, a fost desemnata una dintre cele mai de succces comedii romantice din ultimii 10 ani, potrivit femalefirst.co.uk.

Conform Box Office Mojo, The Proposal se pozitioneaza pe locul 6 in topul celor mai profitabile comedii romantice din 1978 pana astazi. De altfel, a strans 154 de milioane de dolari numai in Statele Unite. A reusit sa surclaseze si Sex and the City.

De altfel, in Marea Britanie a reusit sa ajunga premiera cu cele mai multe incasari, in valoare de 3.23 milioane de dolari.

The Proposal, produs de Walt Disney, este o comedie romantica ce ii are in centru pe Margaret (Sandra Bullock) si Andrew (Ryan Reynolds). Margaret este o sefa severa si autoritara si Andrew este angajatul ei, cel neindemanatic. Situatia intre cei 2 se va schimba in momentul in care Margaret realizeaza ca nu poate obtine viza S.U.A. si risca sa fie deportata in Canada. Pentru a evita aceasta situatie, autoritara sefa isi obliga asistentul sa o ia de sotie.

Vinerea aceasta, The Proposal va intra si in cinematografele din Romania.

Urmareste trailer-ul filmului The Proposal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea