Showbiz

#gi joe #rise of cobra #film #actiune #sienna miller

Echipa GI Joe se pregateste pentru o noua misiune

Producatorii blockbuster -ului GI Joe : The Rise of Cobra au confirmat ca in curand vor incepe lucrarile la o continuare, scrie femalefirst.co.uk.

Distributia filmului – din care fac parte actorii Sienna Miller, Channing Tatum si Dennis Quaid - este obligata contractual sa revina pe platourile de filmare pentru un al doilea film, iar vice presedintele Paramount Pictures , Rob Moore, spune ca sequel-ul nu mai are prea mult de asteptat.

Totusi, regizorul primului film, Stephen Sommers, nu este obligat si el sa revina la carma noului film desi a declarat recent ca are deja o poveste pregatita pentru continuare. Daca lucrurile vor merge conform planurilor, poveste noului GI Joe va explora "mitologia" din spatele echipei militare de elita.

GI Joe: Rise of the Cobra a incasat in cele cinci zile de cand a avut premiera aproape 115 milioane de dolari in lumea intreaga, iar in momentul de fata ocupa prima pozitie in box office-ul american cu 56 milioane de dolari obtinuti in weekend.

Actrita Sienna Miller – care interpreteaza rolul Baronessei – a declarat recent ca ea si colegii sai de pe platorurile de filmare nu au fost nevoiti sa dea totul din ei, calitatile lor actoricesti nefiind de mare folos intr-un film in care efectele speciale fac legea.

Miller a declarat: “Stiti voi, G.I. Joe nu este acel film in care a trebuit sa aratam tot ce putem.

Urmareste trailerul filmului GI Joe: Rise of the Cobra

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea