Showbiz

Steven Spielberg se gandeste la "39 de indicii"

Steven Spielberg planuieste un nou film inspirat de o serie de romane pentru copii, ce vor fi promovate de o editura americana in perioada urmatoare. Operele literare sunt reunite sub titlul de "The 39 Clues", iar seria cuprinde 10 volume.

In centrul aventurilor din The 39 Clues, se afla puternica familie aristocrata Cahill, printre membrii careia s-au numarat, de-a lungul vremurilor, Benjamin Franklin, Mozart, Napoleon si . Grace, cea mai varstnica membra a clanului Cahill, isi da ultima suflare dupa ce isi schimba testamentul si ii provoaca pe ceilalti membri ai familiei la o grea algere: un milion de dolari sau un indiciu.

Cele 39 de indicii il vor face pe cel mai intreprinzator membru al calnului Cahill sa descopere sursa puterii inimaginabile a familiei. Doi pusti, Amy si Dan, vor intra in competitie cu celelalte ramuri ale familiei Cahill, in cautarea uimitorului secret. Se pare ca adaptarea pentru marele ecran va cuprinde o serie de trei sau patru filme, iar producatorii spera sa aiba un succes similar cu celebrul Harry Potter.

parti se vor ocupa Peter Jackson si, respectiv, James Cameron.

Trailer Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea