Showbiz

Joseph Cross - guru spiritual in "Son of Morning"

Joseph Cross, Jesse Bradford, Steven Weber, Bob Odenkirk si Edward Herrmann vor tine capul de afis al unei noi comedii cu tenta satirica, intitulata Son of Morning.

Filmul va fi o productie independenta, iar rolul principal, cel al unui copywriter intr-o agentie de publicitate , care se intoarce acasa pentru a media divortul dintre parintii sai, si care, dupa o serie de dezastre naturale, este confundat cu un guru spiritual, va fi jucat de Joseph Cross.

Incurcatura capata proportii pentru ca in jurul lui Philip apar tot felul de persoane care incearca sa profite de noul sau statut de vedeta, printre care se numara un agent de la Hollywood (Jesse Bradford) si un guvernator (Steven Weber). Bob Odenkirk va juca rolul colegului de munca al asa-zisului lider spiritual, iar Edward Herrmann va interpreta rolul tatalui acestuia.

Din distributia proiectului vor mai face parte Heather Graham, Lorraine Bracco, Jamie-Lynn Sigler si Stephen Root. Joseph Cross, care este si producatorul lui Son of Morning, a mai jucat in Untraceable, Running with Scissors si Flags of Our Fathers.

Trailer Untraceable


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea