Showbiz

#penny lancaster #copil #rod stewart

Sotia lui Rod Stewart a nascut al doilea baiat al cuplului

La 66 de ani, Rod Stewart a devenit tata din nou. Sotia cantaretului, Penny Lancaster , a nascut al doilea fiu al cuplului.

Artistul, care a marturisit ca a plans de fericire atunci cand a aflat ca sotia lui este insarcinata din nou, s-a bucurat la venirea pe lume al celui de-al optulea copil al sau.

au hotarat sa-l numeasca pe baietel . “Mama si bebelusul sunt sanatosi si fericiti", a declarat un reprezentant al cuplului pentru People.com.

"Am fost incantati sa-i spunem lui Alastair ca va deveni un frate mai mare", spuneau sotii in luna august 2010. Alastair Wallace, primul lor fiu, are acum 5 ani.

Rod Stewart nu se sfieste sa recunoasca faptul ca este un tata sever, atunci cand e nevoie.

“Da, sunt strict. Am crescut intr-o casa care era de cinci ori mai mica decat sala mea de sport de acum. Pot sa fiu si mai moale, dar nu mototol. Atunci cand mancam, toate telefoanele mobile sunt puse in mijlocul mesei", a explicat cantaretul, citat de Showbizspy.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea