Showbiz

#rupert grint #j k rowling #daniel radcliffe #emma watson

Emma Watson nu voia sa se sarute cu ceilalti actori din Harry Potter

emma Watson, interpreta personajului Hermione din filmele "Harry Potter", a fost ingrozita atunci cand a aflat de la J. K. Rowling, autoarea cartilor, ca va trebuie sa se sarute cu colegii de platou.

Intr -o discutie cu autoarea cartilor, Emma Watson a ghicit ca va trebui sa se sarute cu Rupert Grint (Ron), dar a fost socata cand Rowling i-a spus ca va trebui sa se sarute si cu Daniel Radcliffe (Harry).

“Discutam cu Emma in cabina ei de proba acum cativa ani si mi-a zis Va trebui sa il sarut pe Rupert, nu-i asa?. I-am zis ca probabil va trebui sa se sarute cu amandoi si a fost ingrozita, apoi a izbucnit in ras si a cazut de pe canapea", a povestit J. K. Rowling, citata de Showbizspy.com.

Se pare ca tocmai camaraderia dintre cei trei a facut-o pe Emma sa nu vrea sa ii sarute pe cei doi actori.

“Aveam doar 14 ani, iar ideea mi s-a parut pur si simplu... sunt ca fratii pentru mine!", a explicat Emma Watson.

Actrita, care a castigat milioane de dolari jucand rolul lui Hermione in filmele Harry Potter, a recunoscut de curand si ca nu stie ce sa faca cu ei.

"Mi-am luat un laptop si un Toyota Prius cand am luat carnetul de conducere, dar astea sunt cele mai mari cheltuieli pe care le-am avut pana acum, in afara de cele legate de educatie", a mai spus Emma Watson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea