Showbiz

#remake #the crow #star #hollywood

Remake-ul lui "The Crow" cauta star la Hollywood

Remake-ul filmului The Crow este foarte aproape de a deveni realitate. Scenariul este gata, iar echipa este in cautarea unui actor pentru rolul protagonistului, scrie digitalspy.co.uk.

Producatorul filmului, Edward Pressman, afirma ca echipa a facut deja o oferta unui actor foarte cunoscut si deocamdata asteapta raspunsului vedetei. Intr-un interviu acordat recent postului MTV, Pressman a dezvaluit ca filmarile ar putea incepe anul acesta, scenariul lui Stephen Norrington, care va semna si regia, fiind deja finalizat.

“Am facut o oferta unui actor faimos si negocierile sunt in stadiu avansat, pentru ca vrem sa incepem filmarile anul acesta”, a spus Pressman, adaugand ca noul film va fi cat se poate de diferit de pelicula regizata de Alex Proyas.

Producatorul a mai dat si cateva detalii despre locatiile de filmare ale noului The Crow. “Actiunea va avea loc undeva in sud-vest, in zona Mexic- Arizona , dar si in zona nord central, foarte posibil Detroit sau Pittsburgh. Vom filma in doua locatii, atat in mediul urban, cat si in afara lui”, a povestit Edward Pressman.

Filmul original Crow a fost lansat in 1994 si spunea povestea unui rocker ucis care se intoarce din lumea de dincolo pentru a se razbuna pe asasinii sai si ai iubitei sale. Rolul principal a fost interpretat de Brandon Lee, impuscat din greseala in timpul filmarilor in urma unei cascadorii nereusite. Regizorul Alex Proyas a dus insa filmul la bun sfarsit in memoria lui Lee.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea