Showbiz

#the imperfectionists #ecranizarea #brad pitt

Brad Pitt produce ecranizarea lui "The Imperfectionists"

Brad Pitt va fi producatorul adaptarii cinematografice a romanului The Imperfectionists, scris de Tom Rachman, anunta site-ul Deadline.com.

Actorul, care detine compania de productie Plan B impreuna cu Dede Gardner, a achizitionat drepturile de ecranizare ale romanului de debut al scriitorului Tom Rachman, the imperfectionists. Actiunea cartii este plasata in redactia unui ziar italian si graviteaza in jurul a nu mai putin de 11 personaje .

Printre peronajele bizare din prim-planul povestii se numara un scriitor de necrologuri, un redactor-sef care trece printr-o criza romantica si un cititor obsedat sa citeasca fiecare editie a ziarului de la cap la coada.

Tom Rachman a lucrat ca jurnalist pentru Associated Press in New York, India si Sri Lanka.

Pe Brad Pitt il vom vedea anul acesta in drama lui Terrence Malick, Tree of Life. Tot in 2010 actorul va incepe filmarile la Moneyball . Numele lui Pitt a fost legat recent si de remake-ul american al filmului suedez the girl with the dragon tattoo, in care actorul ar urma sa interpreteze rolul unui jurnalist care investigheaza o crima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea