Showbiz

#rachel mcadams #channing tatum #lacrimi #the vow

Rachel McAdams si Channing Tatum - hotarati sa smulga lacrimi cu "The Vow"

Rachel McAdams si Channing Tatum se pregatesc sa smulga lacrimi cu un nou film cu potential lacrimogen, anunta The Hollywood Reporter.

Noul film romantic se numeste The Vow si va fi regizat de Michael Sucsy (Grey Gardens). Filmul este inspirat de povestea reala a unui cuplu casatorit care pleaca in luna de miere in New Mexico. Insa pe drum sunt implicati intr-un accident de masina , iar ea ajunge in coma.

Cand se trezeste, femeia nu-si mai aduce aminte de sotul sau si nici de casatorie, asa ca barbatul reia toata povestea de dragoste, incercand sa-si cucereasca din nou sotia.

Se pare ca scenariul filmului se afla in lucru de mai bine de zece ani si initial fusese un proiect destinat Juliei Roberts. Deocamdata atat Rachel McAdams, cat si Channing Tatum sunt implicati in diferite filme, asa ca productia la The Vow nu va putea incepe mai devreme de aceasta iarna.

Ramane de vazut daca Rachel McAdams va reusi sa aiba aceeasi chimie cu Channing Tatum ca si cu Ryan Gosling, partenerul din The Notebook cu care a si format un cuplu din 2004 pana in 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea