Showbiz

#district 9 #neill blomkamp #favorit #the hobbit

Regizorul lui District 9, Neill Blomkamp, este favorit pentru "The Hobbit"

The Hobbit, prequel-ul la trilogia Lord of the Rings la care Peter Jackson tot lucreaza ca producator, a ramas fara regizorul Guillermo del Toro , dar s-ar putea sa puna pe Neill Blomkamp , cineastul sud-african responsabil de succesul SF-ului District 9 , scrie cinematical.com.

TheOneRing.com, site-ul fanilor lui J.R.R. Tolkien, sustine ca a aflat din mai multe surse ca unul dintre regizorii vizati pentru a-si pune semnatura pe The Hobbit este Neill Blomkamp. Dar asta daca producatorii de la MGM si Warner Bros. nu vor reusi sa-l convinga pe Peter Jackson sa regizeze si acest film.

Jackson nu vrea sa realizeze The Hobbit de teama ca nu va putea egala standardele stabilite cu trilogia Lord of the Rings. Blomkamp a mai colaborat cu Peter Jackson la District 9, film nominalizat anul acesta la premiul Oscar pentru “cel mai bun film”.

Printre alti posibili regizori pentru The Hobbit se mai numara David Yates, Brett Ratner si David Dobkin, insa Blomkamp este favorit. Guillermo del Toro s-a retras din proiect din cauza faptului ca inceperea productiei este amanata frecvent ca urmare a situatiei financiare incerte in care se afla MGM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea