Showbiz

#rock #pop #paul mccartney #film #voce #shrek #backing vocals #distributie

Paul McCartney intra in pielea lui Shrek de dragul fiicei sale


Sir Paul McCartney va canta impreuna cu fiica sa de 5 ani in noua serie a filmului de succes, „Shrek”.

O legenda in lumea muzicii, fostul Beatles va da viata unui personaj din lumea „Shrek” , caracter pentru care compune o melodie. Pentru aceasta piesa, Sir Paul a aranjat ca fiica sa, Beatrice, sa fie backing vocals si sa fie astfel mai aproape de desenele animate preferate.

„Paul este incantat sa faca parte din distributia urmatorului film Shrek si asta pentru ca este preferatul lui Beatrice. De altfel acesta recunoaste ca fiica sa numai despre asta vorbeste. Astfel ca vrea sa mearga putin mai departe si sa se asigure ca Beatrice face parte din film”, a declarat o sursa apropiata familiei McCartney.

„Paul compune o piesa pentru acest film si vrea ca Beatrice sa interpreteze cateva armonii. Este chiar un copil muzical si foarte inteligent. O sa fie un vis implinit pentru ea.”, a adaugat aceeasi sursa.

Muzicianul in varsta de 66 ani isi va da vocea, alaturi de Cameron Diaz si Antonio Banderas , unui personaj din cel de-al 4-lea lungmetraj din seria „Shrek”.

De altfel, McCartney a admis ca este impresionat de personajul Shrek a carui voce apartine actorului Mike Myers : „Sunt un mare fan al lui Shrek, asa cum si fiica mea il iubeste. Trebuie sa-i fac o impresie buna haiosului ogre – o sa folosesc cel mai bun accent scotian al meu.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea