Showbiz

#alte-genuri #stefan hrusca #bilete #concert #sala palatului #bucuresti #13 decembrie 2008

50 RON, cel mai ieftin bilet la concertul lui Hrusca

 
S-au pus in vanzare biletele pentru concertul de colinde pe care Stefan Hrusca il va sustine pe 13 decembrie. Concertul este programat sa aiba loc la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 19.30.

Biletele pot achizitiona de la Sala Palatului si din reteaua magazinelor Diverta precum si online pe ticketpoint.ro, bilete.ro si blt.ro. Pentru acest eveniment au fost puse in vanzare 4 tipuri de bilete: categoria I: 150 RON, categoria a II-a: 125 RON, categoria a III-a: 80 RON si categoria a IV-a: 50 RON.

Show-ul din 13 decembrie se anunta a fi unul extrem de special, fiind totodata singurul concert sustinut de Hrusca in aceasta iarna. Stefan Hrusca va invita pe scena un grup de colindatori “Dubasi” precum si copii din zona sa natala. Pentru a intra si bine in atmosfera sarbatorilor de iarna, spectatorii vor putea admira expozitia de icoane ce va avea loc in foaierul Salii Palatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea