Showbiz

#blockbuster #piratii din caraibe #the fever returns #impreuna #keira knightley #orlando_bloom

Keira Knightley si Orlando Bloom - din nou impreuna pe ecrane

Dupa ce au format un cuplu in trilogia Piratii din Caraibe, Keira Knightley si Orlando Bloom vor juca din nou impreuna in the fever returns, un film care porneste de la clasicul Saturday Night Fever ce l-a avut protagonist pe John Travolta.

Deocamdata nu se stie daca The Fever Returns va fi un remake al celebrului film din 1977 sau o continuare. Tot ce au putut dezvalui producatorii este ca actiunea noului film va avea loc in Anglia, spre deosebire de filmul original a carui actiune se petrecea in Brooklyn, New York.

Pe Keira Knightley o veti putea vedea in aceasta toamna in doua productii de epoca: The Edge of Love si The Duchess, in timp ce Orlando Bloom are un rol secundar in antologia New York, I Love You, a carui data de lansare pe marile ecrane nu a fost inca stabilita.

Urmareste trailerul blockbusterului Piratii din Caraibe: La capatul lumii, in care Keira Knightley si Orlando Bloom au detinut rolurile principale.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea