Showbiz

#lincon center #oscar #premiu #tom hanks

Tom Hanks va fi premiat pentru intreaga cariera

Actorul Tom Hanks va primi premiul pentru intreaga cariera in cadrul celei de-a 36-a editii a galei Lincoln Center for the Performing Arts, gala care va avea loc in aprilie 2009, informeaza BBC News.

Kent Jones, directorul centrului Lincon a declarat ca actorul va fi recompensat pentru "talentul, prezenta si versatilitatea sa care au stabilit standarde foarte inalte pentru colegii sai actori". Acesta a mai adaugat ca: “Tom Hanks se alatura putinilor actori care reusesc sa portretizeze chinul si drama celor care incearca sa fie oameni buni.”

Tom Hanks, 52 de ani, a castigat doua premii Oscar la categoria “ Cel mai bun actor intr-un rol principal” pentru aparitiile din filmele Philadelphia si Forrest Gump, plus alte trei nominalizari la aceiasi categorie pentru filmele Naufragiatul, Salvati soldatul Ryan si Big.

Lincoln Center reuneste 12 organizatii culturale, printre care se numara Metropolitan Opera, New York City Ballet sau New York Philharmonic Orchestra.

De-a lungul anilor, in cadrul galei ai fost premiati actori ca Jack Lemmon, Susan Sarandon, Clint Eastwood, Martin Scorsese sau Al Pacino. Anul trecut, Lincoln Center a recompensat-o pentru intreaga cariera pe actrita Meryl Streep.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul controversatului film Codul lui Da Vinci, cu Tom Hanks

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea