Showbiz

#responsabilitate #parinti #copii #gwen stefani

Gwen Stefani - terorizata de parinti

Cantaretei Gwen Stefani inca ii mai este frica de parintii sai, relateaza femalefirst.co.uk.

Gwen Stefani, in varsta de 39 de ani si care are doi fii, spune ca inca ii mai este teama de parintii ei. Ea a mai declarat ca motivul pentru care nu a avut niciodata probleme a fost teama de parintii sai, Patti si Dennis.

"Astazi ma gandeam cum as putea fi sigura ca baietii mei nu vor da niciodata de necazuri . Cum am facut eu de nu am fost niciodata arestata . Motivul este cat se poate de simplu: parintii mei. Sunt atat de severi si de stricti ca mi-a fost teama intotdeauna de ei. Si acum sunt ingrozita de ce ar putea spune daca as face vreo prostie", a declarat Gwen Stefani.

Cantareata a mai spus si ca experienta materna este cea mai importanta din viata ei, insa este constienta ca educatia copiilor sai este total diferita de a ei.

"Am crescut intr-o familie normala. Serile trecute i-am dus pe cei mici la culcare, le-am citit povesti si apoi m-am aranjat si am plecat la o petrecere. Este total diferit de ceea ce am primit eu cand eram mica.

Parintii mei au muncit intotdeauna foarte mult si cel mai greu lucru pe lume este sa ai copii. Este o responsabilitate foarte mare, insa si recompensele sunt imense", a mai continuat Gwen Stefani.

Gwen Stefani - 4 In The Morning

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea