Showbiz

#muzica #latino #premiile mtv #lady gaga

Va castiga Lady GaGa premiile MTV Latino 2009?

Lady GaGa a fost nominalizata de patru ori la Premiile MTV Latino care se vor desfasura anul acesta pe 15 octombrie. Artista a primit cele mai multe nominalizari dintre artistii internationali, anunta presa americana.

Lady GaGa a fost, totusi, devansata de grupul portorican Wisin Y Yandel care a fost nominalizat de sase ori, inclusiv pentru Artistul Anului si de Paulina Rubio care a primit cinci nominalizari. Aceasta va concura la categoria Mejor Solista cu Daddy Yankee , iar la categoria Mejor Artista Pop va intra in competite impotriva grupului Reik (cei care interpreteaza piesa de pe genericul telenovelei Mi Pecado ).

In ceea ce priveste Piesa anului si Videoclipul anului, au intrat in competitie Nelly Furtado cu piesa Manos Al Aire si varianta in spaniola a piesei Loba.

Printre ceilalti nominalizati se numara Jonas Brothers, Miley Cyrus, Taylor Swift, Britney Spears, Coldplay, Green Day, Linkin Park sau Metallica.

Lady GaGa-Poker Face

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea