Showbiz

#bisexuala #fergie #pop

Fergie: "Sunt bisexuala"

Cantareata Fergie completeaza lista celebritatilor care declara ca sunt bisexuale, informeaza thesun.co.uk.

Dupa ce vedete precum Lindsay Lohan, Lady Gaga si Megan Fox au declarat ca isi impart asternuturile cu persoane de acelasi sex, a venit si randul solistei de la Black Eyed Peas sa anunte ca ii plac femeile.

Cu toate ca este casatorita din ianuarie 2009, cu actorul Josh Duhamel , Fergie a declarat ziarului The Sun ca "am experimentat acest lucru cu o femeie, insa nu am avut niciodata o relatie stabila ".

Trupa Black Eyed Peas se afla in prezent pe locul 1 in topurile muzicale de peste ocean, cu piesa Boom Boom Pow, insa Fergie este mai atasata de urmatoarea piesa pe care o vor promova.

Fergie, in varsta de 34 de ani, a explicat: "Umatorul nostru videoclip, I Got A Feeling, va va placea mult mai mult deoarece contina o mica secventa in care apar cu alte fete. Pe fete le-am intalnit inainte de filmarea scenei. Sunt foarte frumoase si sexy. Una dintre ele este chiar iubita regizorului, asa ca a fost foarte fericit in acea zi".

Fergie feat Ludacris - Glamorous:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea