Showbiz

#muzica #concurs #rma #romanian #music #awards #castiga #premiu #invitatie #vip

Concurs: Castiga o invitatie de doua persoane la Romanian Music Awards

Muzica.acasa.ro si Music Channel te trimit la festivitatea de decernare a premiilor RMA . Participa la concursul de mai jos si poti castiga o invitatie de doua persoane la Romanian Music Awards 2009 si la afterpartyul de dupa ceremonie. Vei sta comod in loja vip-urilor, dupa care te vei distra la afterparty-ul festivitatii. Ce trebuie sa faci? Simplu! Scrie-ne parerea ta despre cine crezi ca vor fi castigatorii categoriilor Best Album, Best Male si Best Female, dar cel mai important DE CE crezi ca merita aceste premii, iar noi te trimitem sa ii vezi pe viu.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Cel mai interesant raspuns va fi premiat! Pentru a raspunde pe forum trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida , iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 19.05.2009 – 04.06.2009. Castigatorul va fi anuntat atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea