Showbiz

#patrice #concert #muzica #2 iulie 2009 #b`estfest #alte-genuri #reggae #soul #ayo

Ayo concerteaza in Romania, tara mamei sale

Un nou nume pe afisul B`Estfest-ului 2009: este vorba despre Ayo , o adevarata revelatie a muzicii soul. Artista va concerta la Romexpo pe 2 iulie, in aceeasi zi cu Moby si Motorhead .

Ayo este fiica unui nigerian si a unei romance. Provenind dintr-o familie pasionata de muzica, artista a descoperit de mica, colectia impresionanta de discuri ale tatalui sau si s-a familarizat foarte repede cu ritmurile soul, reggae si folk, care si-au pus amprenta asupra stilului sau muzical, un global-acoustic-soul inconfundabil.

In 2006, Ayo isi face debutul in industria muzicala cu albumul „Joyful”. Intregul material a fost inregistrat live in cateva zile, iar primul single, „Down On My Knees”, a avut un succes colosal.

Albumul a fost recompensat cu numeroase discuri de aur si platina pentru vanzari record, Ayo fiind si nominalizata la categoria „Cea mai buna solista a anului” a premiilor Victoires de la Musique in 2007.

In 2008 urmeaza si cel de-al 2-lea album, „Gravity at Last”, cu un sound „mult mai greu si mai copt”, dupa cum ea insasi declara intr-un interviu.

Ayo este sotia lui Patrice, acesta din urma concertand si el la B`Estfest, in „ Ziua Zero ”. Impreuna cu interpretul reggae, artista are un baiat, Nile – care a dat si numele unuia dintre albumele tatalui sau.

Editia de anul acesta a B`Estfest se va desfasura in perioada 1 - 5 iulie, la Romexpo. Artistii confirmati pana in prezent sunt: The Killers si Patrice in „Ziua Zero”, Moby, Motorhead si Ayo pe 2 iulie, Orbital, Franz Ferdinand si The Faint pe 3 iulie, The Charlatans si The Ting Tings pe 4 iulie, Manowar si Holyhell la Aftershock (5 iulie). Noi nume urmeaza a fi confirmate in zilele urmatoare.

Biletele pentru “Ziua Zero”, cele pentru Aftershock, biletele de o zi precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea