Showbiz

#pop #kilimanjaro #malarie #africa #copiii #fonduri #campanie umanitara #take that #gary barlow

Gary Barlow (Take That) escaladeaza Kilimanjaro pentru copiii din Africa

Gary Barlow (Take That) va participa alaturi de alte vedete din lumea muzicii la Summit Funny For Money, campanie de strangerea fondurilor. Ce trebuie sa faca artistii? Simplu: sa escaladeze muntele Kilimanjaro .

Astfel, pe 13 martie, cu ocazia Red Nose Day, artisti precum Gary Barlow, Cheryl Cole, Ronan Keating sau Ben Shephard vor pleca in aventura vietii lor pentru a aduna cat mai multi bani cu putinta pentru Comic Relief.

Kilimanjaro se afla la o altitudine de 5985 m, fiind cel mai inalt varf din Africa. Le vor trebui aproximativ 8 zile celebritatilor angrenate in aceasta aventura pentru a atinge varful.

Momentele importante din aceasta perioada vor fi adunate intr-un documentar care va fi difuzat in saptamana premergatoare Red Nose Day.

Starurile care participa la aceasta campanie vor incerca sa stranga resursele financiare necesare pentru lupta impotriva malariei, o boala ce ucide un copil la fiecare 30 de secunde in Africa. In Tanzania, tara in care se afla muntele Kilimanjaro, malaria reprezinta principala cauza a deceselor in randul copiilor.

Gary Barlow, alaturi de ceilalti membri Take That ( foto ), a lansat de curand albumul „The Circus”. Noul material discografic va fi promovat printr-un turneu international al carui start va fi dat in aceasta vara.

„The Circus” s-a clasat pe locul 1 in topurile din Marea Britanie. Mai mult d-atat, LP-ul a fost recompensat cu 6 discuri de platina in Regatele Unite, la doar o luna si jumatate de la lansare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea