Media

#secrete din culise #vocea romaniei sezonul 7 #vocea romaniei sezonul sapte #vocea romaniei #loredana groza #adrian despot #loredana #smiley

Vocea Romaniei, sezonul sapte! Secrete din culise si un membru nou in juriu

Au inceput filmarile pentru sezonul sapte din Vocea Romaniei. Pentru prima oara, din juriu va face parte si Adrian Despot, care i-a luat locul lui Marius Moga. Pavel Bartos a deschis noul sezon in stilul lui caracteristic, plin de umor si energie, un nou sezon fabulos!

Antrenorii, Tudor, Smiley, Lori si Despot, si-au ocupat locurile in scaune, putin altfel decat pana acum, si au avut prima intalnire in platoul celei mai tari competitii a vocilor, au facut primele fotografii impreuna, dar au avut parte si de primele batalii pentru concurentii care au facut scena sa vibreze.

Dupa primele ore petrecute impreuna in aceasta formula, chimia dintre antrenori a fost evidenta, cei patru au reusit sa dezvolte o relatie excelenta, dar au ramas in acelasi timp si foarte ambitiosi, decisi sa-si formeze cele mai bune echipe si sa castige marele trofeu.

Prima zi de filmari a fost plina de energie atat pe scena, cat si in randul antrenorilor, foarte multa voie buna, strategii noi, comentarii savuroase, concurenti cu voci extraordinare si mult entuziasm. Bine inteles ca nu au lipsit glumele siropoase ale juriului.

"Cand s-au mutat scaunele, zici ca eram in rollercoaster!", a spus Smiley la inceputul filmarilor, iar Tudor nu a ezitat si i-a raspuns: "Pai, e rollercoaster aici, ca te-au mutat langa mine!".

Referindu-se la faptul ca Adrian Despot s-a alaturat echipei si ca in acest sezon va sta langa ea, Lori a spus cu zambetul pe buze: "Imi plac prospaturile, vreau sa stau langa cineva nou.".

Fiind vorba despre cea mai tare competitie a vocilor, nici antrenorii nu s-au lasat mai prejos, au cantat in prima zi de filmari si au facut rime. "Trandafir de la Cernica, te iubesc de-ti pica chica!", i-a spus Tudor lui Smiley, pe note muzicale.

"Din pacate, cea mai buna alegere pentru tine nu s-a intors... adica eu!", i-a spus Despot unei concurente care si-ar fi dorit sa fie in echipa lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea