Media

#show-uri Antena 1 #Who knew? # show pro tv #The Wall #tv

Lupta pentru audiente! Show-uri noi la Pro TV si Antena 1

“The Wall” si “Who knew?” sunt cele mai recente achizitii ale televiziunilor Antena 1 si Pro TV!

The Wall este un quiz-show in care e nevoie de mai mult decat un raspuns corect; este nevoie de o relatie speciala intre participanti pentru a putea castiga premiile puse in joc, conform paginademedia.ro.

„O combinatie intre quiz-show, noroc si strategie, actiunea este plasata intr-un decor impresionant si interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze impreuna pentru a cuceri „The Wall”. Emotiile ajung la o intensitate incredibila pe masura ce bilele rosii si verzi cad de-a lungul zidului, determinand castiguri impresionante sau pierderi uriase”, spun reprezentantii Antenei 1, care au achizitionat formatul show-ului “The Wall”, de la compania Endemol Shine Group. 

In Romania, formatul va fi produs de echipa coordonata de Mona Segall si Robert Lionte. Show-ul este acum in faza de preselectii. Potrivit formatului, cei vor sa concurenze in emisiunea de pe Antena 1 trebuie sa aiba un partener de concurs. Fie ca e vorba de partenerul de viata, unul dintre parinti, bunici, frati sau prieteni apropiati. 


 

Si Pro TV are vesti bune pentru telespectatorii sai: a achizitionat licenta de productie a formatului Who knew? („Pe bune”) de la FremantleMedia. Quizz show-ul il va avea in rol de prezentator pe Andi Moisescu.

Show-ul este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din vedete din Romania, conduse de doi capitani, despre care Andi Moisescu soune ca sunt doi actori de comedie. 

 

„Este vorba despre un joc simplu, usor de urmarit, fara aplicatii sau reguli complicate, dar cu rasturnari de situatie savoroase in final. „Telespectatorii vor invata ceva nou si surprinzator in fiecare editie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gandit vreodata”, spun reprezentantii postului intr-un comunicat, conform paginademedia.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea