IT & C

#philips #ifa #blu ray

Philips dezvaluie o noua serie de playere Blu-ray

In cadrul evenimentului IFA care se desfasoara la Berlin, cei de la Philips au prezentat noua colectie de playere Blu-ray.

Reprezentantii companiei au declarat ca noile dispozitive sunt destinate iubitorilor de filme.

Philips Blu-ray BDP9500

Modelul de varf al gamei este reprezentat de player-ul BDP9500, care ridica stacheta prin performantele pe care le ofera si prin noul procesor video, Qdeo. Totodata, noul model de mai mandreste cu un design aparte, avand o grosime de doar 3 mm si carcasa din aluminiu.

Noul procesor video Qdeo de la Philips reuseste sa diminueze zgomotul de imagine, dar fara sa lezeze calitatea imaginii. Totodata, reprezentantii companiei au mai declarat ca Qdeo imbunatateste calitatea culorilor, dar fara sa distruga raportul lor si fara sa aplice efecte de suprasaturare.

Philips Blu-ray BDP7500 & BDP3000

Pe langa modelul BDP9500, Philips mai prezinta un player Blu-ray , BDP7500. Acesta va fi disponibil in doua variante de culori, argintiu si negru (Sophisticated Silver si Black Silk ). Modelul este compatibil cu toate formatele audio HD si aproape toate formatele video de pe Internet. Totodata, modelul dispune de iesiri audio analoage de 7.1 si sistem de control tactil.

Modelul BDP3000 este destinat celor care au un buget redus . Dispozitivul face parte din gama entry-level si ofera tehnologia BD-Live, suport audio HD si playback video de inalta definitie. Preturile si data de disponibilitate a celor trei modele nu a fost data publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele