IT & C

#make.believe #ifa #sony #slogan #motto

Sony si-a schimbat sloganul

Sony anunta noul slogan cu care se adreseaza publicului din intreaga lume: " make.believe ", pronuntat: make dot believe , pe scena centrala a targului international IFA.

Reprezentantii companiei au declarat ca noul slogan Sony promoveaza "spiritul creativ si puterea de a transforma ideile in realitate".

Comunicare

Pentru a promova in mod unitar spiritul de creativitate si inovatie specific Sony, compania a ales sa comunice un singur mesaj de brand pentru toate diviziile de divertisment si electronice din intreaga lume.

Motto-ul "make.belive" reuneste intregul spectru al demersurilor de comunicare pe care Sony le intreprinde pentru diversele categorii de produse: electronice, jocuri, filme, muzica, telefonie mobila si servicii de retea.

"Sony se transforma, integrand cele mai recente inovatii in domeniul electronicelor, divertismentului si tehnologiei de larg consum, motiv pentru care importanta unei imagini de brand atotcuprinzatoare si unitare este de necontestat"
, a  declarat Sir Howard Stringer, Chairman, CEO si presedinte, Sony Corporation.

Planuri de viitor

Totodata, Sony va introduce tehnologia 3D in sistemele home cinema si va accentua rolul central al living-ului in divertismentul casnic, prin intermediul unor experiente 3D. De asemenea, se vor introduce servicii de download online pentru continut video prin intermediul PlayStation Network in cele mai importante piete europene.

"Pentru noi, esential este modul in care "make.believe" se traduce in produse, aplicatii si servicii revolutionare, menite sa creeze experiente unice pentru clientii nostri. "make.believe" simbolizeaza spiritul Sony, pe care il vom pastra viu prin intermediul vastei expertize Sony in zona de divertisment", a declarat Fujio Nishida, presedintele Sony Europe .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele