IT & C

# tableta google #tableta nexus #google nexus

Google produce o tableta Nexus in colaborare cu Asus

Tableta promisa de Google de mult timp soseste chiar la sfarsitul lunii iunie, potrivit unui oficial Asus, companie ce va produce noua tableta Google.

Dupa multe amanari, Google lanseaza in sfarsit o tableta cu branding propriu, in colaborare cu Asus. Noua tableta Google Nexus va avea diagonala de 7 inci, nu de 9,7 inci ca iPad, astfel ca va fi un concurent direct pentru seria de tablete Amazon Kindle.

Tableta Google va fi lansata la finalul acestei luni si va folosi un procesor Nvidia Tegra 3 la 1,3 GHz, in noua varianta Kai. Memoria RAM DDR2, mai ieftina decat un DDR3 mai performant, este un indiciu important cu privire la pretul noii tablete. Google Nexus ar putea costa chiar mai putin de 200 dolari, potrivit AndroidAuthority.com.

Debutul oficial al noii tablete Google Nexus va avea loc la conferinta anuala Google I/O, desfasurata in San Francisco, intre 27 si 29 iunie 2012.

Sursa foto: Thedroidguy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele