IT & C

#ipod #ipod touch #apple #iphone #ipad #iOS 6

Ce aduce noul iOS 6 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Apple a prezentat noua versiune a sistemului sau de operare iOS la WWDC 2012. Update-ul va fi disponibil pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch abia in aceasta toamna, dar Apple a publicat noile functii ale iOS 6.

Integrarea Facebook in sistemul de operare iOS 6, intr-un mod similar integrarii Twitter din iOS 5, va usura modalitatea de a publica continut sau a verifica ce fac prietenii in reteaua sociala.

Aplicatia Siri a fost imbunatatita si va fi disponibila odata cu iOS 6 si pe noul iPad, insa utilizatorii primei generatii a tabletei Apple vor fi dezamagiti sa afle ca iOS 6 nu va functiona pe cel mai vechi iPad, potrivit CNET.com.

Apelurile video Facetime nu mai sunt restrictionate la Wi-Fi in iOS 6 si pot fi operare si in retelele de telefonie mobila.

Maps este o alta aplicatie noua ce a starnit interesul utilizatorilor de gadgeturi Apple. Compania a renuntat la Google Maps si va folosi propriul sistem de harti, ce ofera navigatie "pas cu pas", insa doar pe noul iPad si pe iPhone 4S.

Sursa foto: BGR.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele