IT & C

#servicii #petreceri #nunta #botezuri #supereveniment.ro

Cum poti sa-ti gasesti rapid furnizori de servicii pentru nunta ta

Vrei sa-ti organizezi nunta fara batai de cap? Acum nu mai trebuie sa iesi din casa si sa mergi la numeroase targuri de nunti. Totul se poate rezolva simplu si comod, cu ajutorul unui calculator conectat la Internet.

Solutia se numeste www.SuperEveniment.ro, un site care propune, in premiera nationala, un serviciu specializat de punere in contact intre clienti si furnizori de servicii pentru evenimente.

www.SuperEveniment.ro vizeaza persoanele care doresc sa organizeze atat  nunti, cat si alte evenimente private (botezuri, petreceri, aniversari, etc). Serviciul are acoperire nationala, iar utilizarea acestuia este gratuita.

 

Cum functioneaza SuperEveniment.ro

 

SuperEveniment.ro functioneaza simplu, rapid si eficient. Clientul completeaza o cerere on-line. Ulterior este contactat telefonic pentru a detalia ceea ce doreste.

Cererile de oferte completate sunt transmise furnizorilor inscrisi pe site. Profesionistii disponibili vor contacta in scurt timp clientii pentru a le prezenta portofoliul si oferta de pret personalizata.

 

Cu ce se deosebeste SuperEveniment.ro fata de alte oferte autohtone

 

Spre deosebire de solutiile deja existente (anuare on-line, nunti sau ghiduri specializate), www.SuperEveniment.ro pune accent pe sfatuirea clientilor in definirea serviciilor cautate.

Acest lucru faciliteaza intelegerea nevoilor clientilor de catre furnizori si simplifica gasirea partenerilor potriviti pentru reusita evenimentului.

 

Ce servicii gasesti pe SuperEveniment.ro

 

SuperEveniment.ro iti faciliteaza contractarea urmatoarelor servicii: artificii, cameramani, decoratiuni sali, DJ, sonorizari, formatii, lautari, fotografi, machiaj, coafura, manichiura, transport festiv.

Clientii utilizeaza in mod gratuit acest serviciu, in timp ce furnizorii platesc un tarif modic de punere in contact.

 

Cum a luat nastere SuperEveniment.ro

 

"Ideea ne-a venit, mie si sotiei mele, in perioada in care ne organizam nunta. Am petrecut zile intregi telefonand sau scriind mail-uri catre furnizorii de servicii. Am pierdut mult timp verificand cine este disponibil in data nuntii si explicand de nenumarate ori ceea ce cautam. Pentru a accelera aceste demersuri am lansat www.SuperEveniment.ro. In acest fel, clientii vor dispune de mai mult timp pentru ceea ce este cu adevarat important si anume organizarea evenimentului lor", povesteste Dorian Lupu, fondatorul site-ului.

SuperEveniment.ro a fost lansat in ianuarie 2011. Serviciul si-a dovedit eficienta inca din prima luna: s-au solicitat 300 de cereri de oferte, cele mai multe fiind legate de organizarea de nunti. Site-ul a inregistrat peste 1.000 de puneri in contact initiate de cei 550 de furnizori inscrisi. 

"Sunt convins de potentialul acestui nou tip de serviciu online. 90% din clientii care au incercat serviciul declara ca sunt multumiti si ca ne vor recomanda prietenilor", a declarat Dorian Lupu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele