IT & C

#joc #activision #guitr hero

Seria jocurilor "Guitar Hero" s-a incheiat

Seria de jocuri " Guitar Hero " nu va mai continua, au anuntat developerii de la Activision . Succesul jocurilor a scazut in ultimii ani, iar jocul programat pentru lansare in 2011 a fost anulat.

Dupa sase jocuri de succes si aproape 20 de extensii si varitii pentru toate platformele, seria "Guitar Hero" si-a incheiat cariera pentru moment.

"Datorita scaderii cererii pentru jocurile muzicale, Activision Publishing va renunta la departamentul "Guitar Hero " si va incheia dezvoltarea jocului programat pentru 2011", au explicat oficialii companiei, citati de Blog.games.yahoo.com.

Cel mai recent joc din serie, "Guitar Hero: warriors of Rock", nu a avut vanzari prea bune, lucru ce a contribuit la renuntarea la seria de jocuri pentru PC, Mac, PS3, Xbox 360 si Wii.

In 2007, "Guitar Hero III" a fost primul joc care a adus incasari din vanzari de peste 1 miliard de dolari, dar urmatoarele jocuri din serie nu au mai starnit acelasi interes.

Activision isi va concentra resursele asupra seriei de jocuri "Call of Duty", pentru care pregateste o online noua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele