Financiar

#asigurare #nor de cenusa #medical

Omniasig a lansat o asigurare impotriva cenusei vulcanice

Omniasig a lansat o polita de asigurare a persoanelor pentru riscul de afectiuni medicale produse de cenusa vulcanica pentru o perioada de un an, a anuntat compania.

Prin intermediul acestei polite, cu o prima unica de 15 lei si o suma asigurata de 3.000 lei, sunt acoperite afectiunile medicale produse de cenusa vulcanica, respectiv afectiunile pulmonare, dermatologice si/sau oftalmologice, se arata in comunicatul companiei. Astfel, asiguratii care incheie aceasta polita beneficiaza de acoperirea costurilor medicale de spitalizare si a costurilor medicamentelor necesare tratarii afectiunilor pulmonare, dermatologice si/sau oftalmologice produse de cenusa vulcanica.

Polita se aplica numai evenimentelor care au loc pe teritoriul Romaniei, ca urmare a prezentei unui nor de cenusa vulcanica deasupra acesteia.

In asigurare sunt cuprinsi gratuit copiii asiguratului cu varsta sub 12 ani.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.