Financiar

#apartament #prima casa #imobiliare

Apartament din "Prima Casa", executat silit pentru neplata ratelor

FNGCIMM a cerut Ministerului Finantelor plata garantiei unui apartament cumparat prin programul Prima Casa , in conditiile in care cumparatorul nu si-a mai putut achita ratele catre banca, a declarat presedintele Fondului, Aurel Saramet, citat de NewsIn.

"Am primit acum o saptamana primul dosar cu un cumparator care nu si-a mai putut plati ratele pentru un apartement cumparat prin programul Prima Casa si am transmis toate datele Ministerului Finantelor, care trebuie sa efectueze plata garantiei catre banca", a precizat presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM).

Saramet a adaugat ca nu poate da detalii despre tipul garantiilor sau despre orasul in care se stabilise clientul.

"Pot sa va spun doar ca nu a apucat sa plateasca pentru casa achizitionata prin acest program decat 2-3 rate", a mai spus el.

Presedintele FNGCIMM a adaugat ca reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) urmeaza sa faca demersuri pentru stingerea creantelor bugetare datorate de cumparator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea