Financiar

#management fructuos #contabilitate digitala afacere #contabilitate digitala #afacere

Alege contabilitatea digitala pentru un management fructuos al afacerii tale

Fie ca ai un IMM sau un start-up, business-ul tau nu poate functiona fara o evidenta contabila riguroasa. Pentru ca afacerea ta sa functioneze corespunzator, trebuie ca aceasta sa aiba parte de o planificare si o organizare optima, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, ai nevoie de un sistem de raportare bine pus la punct.

Keez.ro este primul serviciu de contabilitate digitala din Romania, care iti ofera avantajul de a accesa in timp real datele si raporturile financiare ale companiei tale. Firma de contabilitate prin serviciu online si digitalizat iti permite sa te ocupi strict de dezvoltarea afacerii tale, in timp ce Keez iti gestioneaza afacerea.

Keez iti ofera serviciile unei firme de contabilitate, insa toate la un alt nivel, precum intocmire contabilitate financiara, depunere declaratii texe si impozite, intocmire jurnal de TVA si balanta, realizare bilant, intocmire registre contabile obligatorii, realizare documente salarizare & ITM. Despre preturi contabilitate afla ca exista tarife standard, dar si personalizate, care se pliaza perfect pe tipul afacerii tale.

Keez este reprezentata de contabili experti, care au rabdarea si cunostintele necesare in asa fel incat nu omit nimic, nu gresesc nimic, pentru ca tu sa ai parte doar de concluziile corecte. Acest lucru se datoreaza implicarii, exactitatii datelor si verificarii cu rigurozitate a informatiilor, pentru a gasi cu usurinta ceea ce cauti, in orice clipa.

Spre deosebire de o firma de contabilitate online, Keez ofera servicii digitale si preturi contabilitate flexibile si accesibile, bazate pe valorile Keez: asumare si raspundere, rigurozitate, organizare, inovatie si suport. Stim ca suntem elementul cheie al afacerii tale si ne asumam ca platim orice amenda de la ANAF. Suntem atenti pana in cel mai mic detaliu. Adaptam continuu serviciile noastre nevoilor antreprenorului, implicand tehnologia digitala, astfel incat sa fii mereu in prima linie.

Credem ca orice antreprenor are nevoie de consultanta, tocmai de aceea garantam ca oricand poti lua legatura cu unul din consultantii nostri. Astfel, serviciile de contabilitate online reprezinta solutia optima pentru ca antreprenorii sa beneficieze de un sistem optim de raportare care sa ii ajute in procesul luarii deciziilor. In Romania, singura platforma care ofera servicii complete de contabilitate online si instrumente de management operational este Keez.

Advertorial


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea