Cariera

#targ de joburi #infirmieri #emigrare Marea Britanie #joburi asistenti medicali

Targ de joburi pentru personalul din sectorul medical

Asistentii medicali si infirmierii care doresc sa activeze in Marea Britanie sunt invitati la 20 septembrie la targul de joburi dedicat asistentilor medicali organizat de compania Bluerock Healthcare.

 

Locurile de munca disponibile pe intreg teritoriul Marii Britanii pentru cadre medicale cu diferite niveluri de calificare si de experienta - de la asistenti medicali generalisti cu grad (cu sau fara PIN) pana la infirmieri cu sau fara experienta profesionala.

La targ sunt asteptate inclusiv persoanele cu experienta in ingrijirea membrilor de familie.

Se solicita cunostiinte de limba engleza la nivel mediu. Salariile oferite variaza intre 14.000 si 35.000 de lire sterline anual.

“Ne face o deosebita placere sa organizam acest targ in Romania si sa avem ocazia sa cunoastem direct personalul medical din regiune. Este bine de stiut faptul ca Bluerock Healthcare nu este o agentie, ci o companie de recrutare. Acest lucru inseamna ca, desi oferim aceeasi gama de servicii, nu percepem comision din partea candidatilor. Acestia vor returna exclusiv cheltuielile personale cum ar fi cele de cazare, de masa sau cursul de pregatire. Iar acest lucru se va intampla doar dupa ce isi incep activitatea printr-o suma modica, impartita pe durata a sase luni. Aceasta este o metoda sigura, transparenta si lipsita de orice risc”, spune Alex Cleary, manager director Bluerock Healthcare.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate etapele care trebuie urmate pentru a lucra in Marea Britanie, documentele necesare si care sunt institutiile unde personalul medical din Romania trebuie sa se inregistreze pentru a le fi recunoscute studiile, precum si locurile de munca disponibile si cerintele angajatorilor.

Intrarea la targ este libera, iar evenimentul se va desfasura la Hotel Novotel, intre orele 11:00 si 17:00.  Pentru mai multe informati, intrati pe www.bluerockcare.com.

Sursa foto: bloglet.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea