Cariera

#angajat #angajator #management

Angajatorii planuiesc concedieri in management, pentru 2012

Angajatorii romani planuiesc concedieri la nivel de management , un sfert dintre acestia anuntand miscarea pentru urmatoarele luni. Principalele domenii afectate sunt sectorul energetic si cel al bunuri de larg consum .

Peste 40% dintre companii din sectorul energetic intentioneaza sa concedieze persoane din functii de management in urmatoarele 3 luni, iar 38% dintre companiile care functioneaza pe piata bunurilor de larg consum si-au anuntat si ele aceasta intentie, potrivit unui studiu realizat de firma de executive search, Antal International.

Si bancile pregatesc disponibilizari la nivel de management, in proportie de 30%, se arata in acelasi studiu.

Concedierile in randul managerilor vizeaza si piata de media, unde unul din trei companii intervievate si-au anuntat aceste intentii. Concedierile vor urma si in sectorul medical, dar si in sectorul logistic.

La polul opus, printre firmele care vor realiza cele mai putine concedieri la nivel de management sunt cele din sectorul finante- contabilitate si telecomunicatii.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.