Cariera

#munca in strainatate #angajator #belgia #muncitori romani

Belgia angajeaza muncitori romani

Angajatorii belgieni care cauta muncitori in strainatate se orienteaza catre romani, in unul din cinci cazuri, potrivit unui studiu realizat de Manpower.

21% dintre angajatorii belgieni apeleaza, in lipsa muncitorilor calificati, la angajati din alte tari. In topul preferintelor se afla romanii, francezii, polonezii si marocanii, iar cei mai cautati sunt muncitorii calificati, specialistii IT, personalul administrativ vorbitor de mai multe limbi straine, dar si personalul medical si inginerii.

Recrutarile de angajati din alte tari nu creeaza probleme pentru angajatorii din Belgia, sustin trei sferturi dintre companiile intervievate.

Si austriecii cauta muncitori romani cu minim 1 an de experienta in lucrul cu drujba, care sa aiba cunostinte minime de limba germana . Se ofera 1.200 de euro net pe luna, cazare, gratuita, accesorii pentru lucru si autoturism pentru deplasari , potrivit unui anunt publicat in urma cu cateva luni pe site-ul ANOFM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea