IT & C

#exchange 2010 #microsoft #panda security

Noua versiune Panda Security, compatibila cu Microsoft Exchange 2010

Panda Security a lansat noua versiune "Panda Security pentru serverele Exchange ", solutia pentru protectia traficului de e-mail destinata companiilor, acum compatibila cu Microsoft Exchange 2010 .

Aceasta ultima versiune include un nou motor euristic anti-spam, care combina peste 300.000 de algoritmi pentru a garanta detectarea spam-ului cu o acuratete de peste 99 la suta.

Caracteristici de 2010

Panda Security for Exchange ofera integrare unica cu Exchange 2007/2010, fiecare rol din serverul Exchange (edge, hub, mailbox) fiind protejat in modul cel mai eficient posibil. De asemenea, este compatibil cu microprocesoare pe 64 de biti si clustere, garantand performante optime si fiabilitate.

Prin acesta solutie de protectie e-mail pentru companii, administrata prin intermediul consolei de management Panda AdminSecure, se ofera multiple posibilitati de filtrare ( expeditor , destinatar, subiect si text). Acesta scaneaza mesajele MAPI, POP3, IMAP si SMTP, ca si atasamentele HTML. Solutia ofera, de asemenea, posibilitati de management de la distanta si actualizarea prin conexiuni WAN.

Noua versiune Panda Security for Business

Panda Security a lansat, de asemenea, noua versiune Panda Security for Business (4.05), suita de securitate pentru mediile corporatiste. Versiunea include protectia la nivel de statii si servere, email si gateway. Noile caracteristici includ o mai buna gestionare a consolei de management centralizat, Panda AdminSecure, permitand manevrarea usoara a schimbarilor de setari si deployment , generarea de rapoarte precum procesarea flexibila a task-urilor.

In mod similar, solutia pentru statiile de lucru si servere este certificata pentru Windows 7 si Windows Server 2008 R2, in toate edit,iile (in cazul modulului de protectie fisiere). In cele din urma, pachetul include, de asemenea, protectie pentru dispozitive USB, o noua functie pentru crearea de Rescue CDs, monitorizarea si securitatea browserului Web.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea