IT & C

#usb #kingston #data traveler

Gama Kingston DataTraveler, in culori de primavara

Kingston Digital Europe anunta lansarea dispozitivului de stocare USB Kingston Data Traveler , stilizat, disponibil in editie limitata .

Aceasta editie mai speciala cuprinde patru stiluri adaptate tuturor clientilor, adica este mult mai colorata.

Perioada limitata

Disponibile doar pentru o perioada limitata de timp, aceste modele de design includ Red, Flower, Geometric si Boca si sunt disponibile in versiunea de 4 GB, oferind suficient spatiu de stocare pentru ultimele tale fotografii si proiecte. Modelul Boca este inspirat de imaginea celor de la Rolling Stones si este disponibil in variantele de 4 GB, 8 GB si 16 GB.

"Patru tipuri de design exclusivist si indraznet compun aceasta noua colectie lifestyle din gama noastra de module de memorie. Au toate caracteristicile unui dispozitiv de serie Kingston DataTraveler , iar in plus, au modele de design diferite, care sa se potriveasca oricarui stil", a afirmat Kristy Miller EMEA Consumer Marketing Manager pentru Kingston Digital

Gestionare date

Gama Kingston DataTraveler a fost special conceputa pentru a asigura stocarea, transferul si gestionarea datelor in cel mai eficient mod posibil. Modulul de memorie dispune de un mecanism glisant destinat protejarii totale a conectorului USB. Modulul de memorie este mic si economic, iar acum in culori.

"Dispozitivele de memorie USB au inceput sa devina indispensabile vietii cotidiene, asa ca de ce ar trebui ca oamenii sa se limiteze doar la cateva culori de baza. Aceasta gama exclusiva este in intregime despre afirmarea propriei personalitati, indiferent de locul in care se afla utilizatorul", a mai spus Kristy Miller.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele