IT & C

# like #facebook #utilizatori #site-uri Like

3 secrete ale Like-ului Facebook

Fie ca preferi clasicul "Like" sau ai adoptat varianta romaneasca "Imi place", functia Facebook este cea mai utilizata si mai importanta din intreaga retea sociala.

Cu peste 500 milioane de utilizatori activi in fiecare zi, Facebook a devenit o parte foarte importanta a vietii online. Descopera cele mai interesante secrete ale functiei "Like".

Cate Like-uri pe Facebook se dau in fiecare secunda?

Media de 50 milioane de Like-uri in fiecare zi pentru paginile Facebook este echivalenta cu numarul de 578 de apasari pe "Imi place" in fiecare secunda.

Cate website-uri utilizeaza butonul Like?

Pe masura ce Facebook s-a extins, tot mai multe site-uri au preluat functionalitatea retelei sociale pe domeniul propriu. In prezent, una din cinci pagini web are functia "Like" integrata, in total peste 125 milioane de site-uri.

Cati prieteni iti aduc Like-urile?

Statisticile arata ca utilizatorii care folosesc optiunea "Imi place" si pentru website-uri pe Facebook au cu pana 2,4 mai multi prieteni. Oare utilizatorii cei mai activi si populari dau Like-uri mai multe sau cei care dau Like-uri devin tot mai populari?


Sursa foto: boundless.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.