Stiri bizare

# oferta vacanta #oferta ibiza #vacanta ibiza #cazare ieftina

Cazare gratis la Ibiza. Ce trebuie sa faci ca sa primesti oferta

Incredibil, dar adevarat! Poti petrece o vacanta de vis la Ibiza, fara sa platesti absolut nimic pentru cazare, insa trebuie sa indeplinesti o singura cerinta. 

Apartamentul din Ibiza, cu vedere la mare, va fi disponibil gratuit peste vara, cu conditia sa nu va deranjeze asternuturile puse la dispozitie. Nu vi se pare nimic dificil inca, nu-i asa? Ei bine, asteruturile sunt toate pline de mesaje care avertizeaza vizavi de bolile cu transmitere sexuala. Astfel, atunci cand iti vei privi iubitul/iubita, ai putea sa dai mai intai cu ochii de un prezervativ sau de cuvinte precum herpes, HIV si alte cuvinte la fel de atragatoare. 

Masura are ca scop scaderea numarului de aventuri neprotejate, care au loc cu precadere in vacanta. Potrivit unui studiu al britanicilor, peste o treime din tinerii cu varste intre 18 si 35 de ani fac sex neprotejat in vacanta, scrie publicatia britanica The Independent in editia online. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea