Stiinta & Tehnologie

#webos #sprint #pink palm pixi

Un Palm Pixi roz s-ar putea lansa de Sf. Valentin

Americanii ar putea darui cu ocazia sarbatorii de Sf. Valentin telefoane roz care se presupune ca vor fi puse la dispozitia doritorilor prin reteaua operatorului de telefonie mobila Sprint.

In paralel, cei de la Verizon pregatesc lansarea in aceeasi perioada a anului a unui telefon mobil denumit Plus.

Specificatii tehnice

Specificatiile tehnice ale lui Pink . Modelul masoara  111 x 55 x 10,8 mm si are un ecran de 2,63 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 320 x 400 pixeli. Sub ecran, terminalul dispune de o portiunea tactila care permite executarea unor gesturi care vor controla diferite moduri de navigare pe internet .

Totodata, telefonul dispune si de accelerometru si senzori de proximitate. La capitoul conectivitate, este dotat cu Bluetooth cu EDR si A2DP care lasa utilizatorul sa conecteze un set ca casti audio wireless, slot microUSB, cel pentru mufa standard de 3,5 mm, receptor GPS si conectivitate EVDO Rev. A (Evolution-Data Optimized).

Alte detalii

Modelul este echipat cu un procesor Qualcomm MSM7627, dispune de 8 GB memorie interna si are o camera foto de doar 2 MP cu flash LED si focus fix.

Smartphone-ul mai vine cu acces direct la magazinul de aplicatii Palm , Palm Beta App Catalog, care permite utilizatorilor sa descarce aplicatii dedicate retelelor sociale. La americani Pink Palm Pixi va costa in jur de 100 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea