Stiinta & Tehnologie

#diamond edition #motorola aura #romania

Motorola Aura Diamond s-a lansat oficial in Romania

Motorola a lansat in Romania Aura Diamond Edition , telefonul mobil de lux din colectia Aura.

Modelul este placat cu aur de 18 K, 34 de diamante si are lentila de cristal safir care imbraca ecranul circular.

Elemente reprezentative


Tastatura lui Aura Diamond este creata din aluminiu, iar piesa sa centrala o reprezinta tasta de navigare din aur de 18 carate, incrustata cu alte patru diamante, dispuse in dreptul celor patru puncte cardinale principale.

Ecranul circular este imbracat intr-o lentila de cristal safir de 62 carate, cu gradul de duritate 1, unul dintre materialele cele mai rezistente la zgarieturi. Desenul gravat pe suprafata telefonului este acoperit cu acelasi invelis protector intalnit la ceasurile de lux. Cu mai mult de 700 de componente individuale, printre care mecanismul elvetian cu rulmenti de mare precizie, creat manual, Motorola Aura Diamond Edition este disponibil doar in magazinele Micri Gold din Romania. Pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Specificatii tehnice

Modelul masoara 96,9 x 47,6 x 18,6 mm si cantareste 141 g. Are ecran circular de 1,55 inch cu suport pentru 16 milioane de culori. Motorola Aura are memorie interna de 2 GB, dispune de conectivitate GPRS si EDGE si suporta mesaje SMS, EMS, plus MMS.

Totusi principalele trasaturi ale modelului sunt de fapt carcasa metalica din otel inoxidabil, mecanismul de deschidere tip "briceag", tastatura din aluminiu si ecranul din cristale de safir .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea