Stiinta & Tehnologie

#kinetic #ceas #telefon mobil de lux #ulysse nardin chairman

Ulysse Nardin Chairman, un nou telefon de lux

Compania suedeza Ulysse Nardin este cunoscuta pentru fabricarea ceasurilor de mana.

Recent aceasta a anuntat lansarea pe piata a unui smartphone numit Ulysse Nardin Chairman.

Specificatii tehnice

Noul terminal al celor de la Ulysse Nardin se incadreaza in clasa de telefoanelor mobile de lux, dar spre deosebire de alte asemenea modele, aceasta vine cu specificatii tehnice mult mai bune.

In primul rand telefonul are un ecran de 2,8 inch cu functii multi-touch . In al doilea rand, terminalul dispune de un senzor de recunoastere a amprentei degetului detinatorului. Aceasta caracteristica va ajuta utilizatorul sa deblocheze ecranul si tastele telefonului.

Terminalul mai are si o camera foto de 5 MP. Din pacate nu se stie daca dispune de flash sau autofocus. La capitolul conectivitate ulysse nardin chairman are Wi-Fi, iar utilizatorul are la dispozitie mesagerie SMS/MMS si e-mail, plus diferite aplicatii pentru internet.

Alte detalii

Reprezentantii companiei nu au declarat exact care sunt materialele din care terminalul a fost confectionat, doar faptul ca acestea au fost alese cu grija si sunt scumpe. O trasatura mai aparte a acestui telefon este faptul ca include si un mecanism cu ceas normal.

Ceasul este functionabil, dar mai mult decat atat, prin sistemul kinetic de rotire a butoanelor, utilizatorul poate sa incarce bateria telefonului cand aceasta da semne ca s-a descarcat.

Terminalul Ulysse Nardin Chairman va fi disponibil in mai multe culori, variatiuni intre nuantele albastru, rosu, argintiu si negru. Pretul telefonului nu a fost dat publicitatii, dar s-a specificat ca modelele vor face parte dintr-o editie foarte limitata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea