Stiinta & Tehnologie

#franta #virgin mobile #fifa 2009 #sony ericsson f305

Sony Ericsson F305, in versiunea FIFA 2009

Dupa ce Samsung a prezentat in Franta un terminal pentru fete numit Betty Boop, tot francezii sunt cei care vor lansa o versiune speciala a lui Sony Ericsson F305.

Terminalul de gaming, unul din cele mai ieftine slidere de la ora actuala, va putea fi cumparat intr-o editie limitata FIFA 2009 .

Cu jocuri la bord

Noua versiune a lui F305 se va lansa prin operatorul de telefonie mobila din Franta, Virgin Mobile .

Modelul vine cu o noua carcasa si jocul integral FIFA 2009 pentru mobile preinstalat. Pe langa acest lucru, clientii vor primi la pachet si un card micro M2 de 1 GB incarcat cu inca 50 de jocuri. Terminalul va costa 1 euro daca clientul isi va face abonament sau 129 de euro (in jur de 550 RON), daca este cumparat fara un plan tarifar.

Se mai zvoneste ca versiunea Sony Ericsson F305 FIFA 2009 se va lansa si in alte tari din Europa, dar acest lucru nu a fost confirmat.

Specificatii tehnice F305

Trasatura principala a lui F305 sunt jocurile, iar telefonul dispune de senzori de miscare, lucru care il face un fel de controller ca cel al consolei Nintendo Wii .

Alte trasaturi "gaming" le mai prezinta butoanele asemanatoare cu cele ale PlayStation-ului. Acestea se afla deasupra ecranului, iar butonul dedicat va directiona utilizatorul in meniul de jocuri.

Initial, telefonul a fost lansat in doua culori, alb (Polar White) si negru (Mystic Black). Modelul are ecran de 2 inchi cu rezolutie de 176 x 220 pixeli cu 262.144 culori si poare reda grafica 3D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea