Stiinta & Tehnologie

My Touch Keys sau cum sa tastezi usor un iPhone

La ora actuala nu se stie cati romani folosesc iPhone-ul, dar cei care o fac e posibil sa se fi lovit de o mica problema, aceea a tastarii poate uneori greu de folosit pe ecranul sensibil la atingere.

Daca nu te-ai confruntat cu aceasta problema, se pare ca strainii au facut-o si cineva a venit cu o idee destul de buna si anume sa inventeze un "ecran protector" care sa ajute utilizatorul de iPhone sa tasteze mai bine.

QWERTY problematic

Si mai exista o situatie: inca foarte multi utilizatori au probleme serioase cu o tastura QWERTY fizica a unui smartphone. Tastatura virtuala a iPhone-ului a pus in dificultate pe si mai multi.

Dar sa mergem mai departe si sa descoperim niste lucruri despre My Touch Keys. Aceasta " inventie " nu e tocmai un lucru nemaivazut. Si ca sa intelegeti mai bine, nu este vorba nici despre o tastatura externa care se poate atasa iPhone-ului.

Toata "tehnica" se limiteaza la un ecran foarte subtire de plastic, flexibil, asemanator foliilor protectoare pe care le gasim pe lentilele de ochelari sau cadranele de ceas. Aceasta "folie" are marcate cu gauri exact locurile in care se afla tastele virtuale ale iPhone-ului, astfel ca fiecarui patrat gaurit din folie ii va corespunde o tasta virtuala.

Minunile tehnologiei

Functioneaza de minune, pentru ca in acest fel tastele au oarecum o delimitare fizica, iar utilizatorul nu mai are probleme prin a "butona". In plus, acest ecran mai are un avantaj. Pentru ca este transparent si subtire, aplicat pe suprafata ecranului de iPhone nu va deranja deloc in clipa cand utilizatorul va alege sa vizualize poze sau filme.

Functiile de "ciupire", de zoom si de navigat raman neschimbate si nu au probleme de functionare. La pretul de 7,99 dolari, acest ecran se dovedeste a fi foarte folositor, iar in prezent distribuitorii au si o promotie : cumpara una si primesti a doua folie gratis.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea