Stiinta & Tehnologie

Se lanseaza Madagascar: Escape 2 Africa pentru telefoane mobile

Cand pelicula hollywoodiana Madagascar s-a lansat, succesul animatiei a depasit probabil asteptarile realizatorilor. In acel moment era normal ca un joc sa fie realizat, fie cu scopuri promotionale, fie ca material de adus profit. Dar nu s-a intamplat asa.

Cativa ani mai tarziu aceasta lipsa a fost remediata cu ajutorul celor de la Glu Mobile . Daca numele nu va spune prea multe, e bine de stiut ca aceasta este e una dintre cele mai bune companii de creatie de jocuri pentru telefoanele mobile.

"GluWorks"

Impreuna cu cei care au realizat pelicula animata Madagascar, DreamWorks Animation SKG, Glu Mobile a semnat un contract prin care se angajeaza sa dezvolte si sa distribuie ceea ce se va numi, Madagascar: Escape 2 Africa , joc pentru terminalele mobile.

Din spusele celor de la Glu Mobile, acest joc va fi continuarea filmului deja cunoscut, care a fost lansat in anul 2005. Bineinteles, lansarea jocului va coincide cu premiera continuarii peliculei, film animat cu acelasi nume, adica Madagascar: Escape 2 Africa , ce isi va avea premiera pe 7 noiembrie 2008 .

Poveste si misiune unice

"Madagascar a fost un succes enorm care si-a creat o baza de fani pe tot mapamondul. Suntem foarte mandri sa anuntam aceasta licenta cu DreamWorks Animation care va aduce brand-ul Madagascar si personajele indragite tuturor fanilor", a declarat Jill Braff, Vice Presedinte Senior la Global Publishing din cadrul Glu Mobile.

Tot ea a mai adaugat: "Echipa noastra de productie lucreaza impreuna cu echipa DreamWorks pentru a creea un joc distractiv si plin de actiune, care va contine elemente din film, dar are o poveste si o misiune unice."

Daca esti interesat mai ai ce astepta pentru acest joc, pana prin octombrie 2008, cand va incepe distribuirea in lume.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea