Stiinta & Tehnologie

#microsite #lansare #ceas bluetooth #lg prada ii

LG Prada II disponibil de Craciun

Succesorul primului LG Prada , Prada II este disponibil in Europa.

Originalul terminal Prada a fost lansat de compania coreeana in anul 2007 si s-a vandut in aproape 1 milion de unitati.

Specificatii tehnice

Terminal LG si-a pastra ecranul de 3 inch cu rezolutie de 400 x 240 pixeli si interfata Flash UI. Asa cum spuneau zvonurile, Prada are conectivitatea HSDPA si Wi-Fi, Bluetooth-ul versiunea 2.0, senzor de miscare si tastatura QWERTY completa.

LG Prada II masoara 104,5 x 54 x 16,8 mm si are baterie de 950 mAh si camera foto de 5 megapixeli, cu autofocus, lentile Schneider-Kreuznach si capabilitati de capturi video in format D1, la o rezolutie de 720 x 480 pixeli cu 30 fps.

Cu microsite ...

Informatiile despre lansare au aparut pe un site dedicat LG Prada II unde utilizatorul poate gasi un film de prezentare a acestuia. Tot aici se gaseste si continut pentru telefon, ca videoclipuri sau wallpaper-uri.

Pretul noului terminal LG Prada este de aproximativ 600 de euro si se lanseaza impreuna cu un ceas Bluetooth LG. Telefonul s-a lansat deja in tari ca Germania, Italia si Franta. In prezent nu se stie cand Prada va fi disponibil si in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea