Stiinta & Tehnologie

#appstore #iphone #atari #centipede

S-a lansat Centipede pentru iPhone

Jocul Centipede este unul dintre cele mai de succes titluri ale celor de la class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/atari" title="atari">Atari .

Compania a lansat recent jocul si pentru dispozitivele iPhone si iPod Touch.

Nu sunt singuri

Cei de la Atari nu sunt singurii care au optat pentru recrearea unor jocuri mai vechi. Inaintea lor au mai fost multi care au refacut versiuni vechi ale unor jocuri, pentru dispozitivele iPhone sau iPod Touch.

Atari mai are doua jocuri pentru fani in magazinul Apple. Missile Command si Super Breakout sunt alte doua remake-uri are unor jocuri mai vechi ale companiei.

Originalul Centipede s-a lansat in anul 1981 si de atunci acesta a mai trecut prin multe adaptari pentru diferite platforme si console. Pentru ca acum acesta este disponinibil pentru dispoztivele Apple, jocul se va folosi de accelerometrul din dotarea lor.

Acelasi gen de Shooter

Centipede este un shooter ( shoot 'em up ). Utilizatorul va trebuie sa impuste cat mai multe buruieni si daunatori de gradina. Noua versiunea este mult mai avansata cu o grafica avansata, culori si efecte audio foarte bune.

Jocul pune la dispozitia utilizatorului trei moduri de gameplay, noua power-ups-uri, multi-shots, bonus-uri, bombe, foc si multe altele. Interfata tactila a dispoztivelor este si ea folosita de joc.

Noul Centipede este deja disponibil in magazinul online Apple, Appstore si costa 3,99 dolari americani. De la inceputul lui 2009 utilizatorii vor putea sa isi inregistreze scorurile online si sa le compare cu ale altor jucatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea