Stiinta & Tehnologie

#it sh #second hand #imprimanta #laptop #calculator

IT-SH - unul dintre cele mai renumite magazine online de calculatoare, laptopuri si imprimante second hand

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa vi se strice din senin laptopul, computerul sau imprimanta pe care le folositi fie acasa, fie la serviciu? De unde ati avea bani sa investiti in asemenea dispozitive IT, noi, si intr-un timp foarte scurt, fara a va imprumuta? Sau cum ati reusi sa gasiti o oferta buna la imprimante, laptopuri sau calculatoare pentru firma pe care o reprezentati, aflata la inceput de drum? Cu siguranta ca raspunsul dvs. la aceste intrebari ar fi ambiguu. In cazul in care nu aveti un salariu frumusel, si un cont de economii in banca, nu va puteti inlocui prea repede dispozitivele IT stricate cu unele noi. Dar puteti opta pentru dispozitive second hand! Aveti posibilitatea de a achizitiona laptopuri second hand pentru doar cateva sute de lei, in stare perfecta de functionare, cu un simplu click pe site-ul IT-SH.ro. De asemenea, puteti opta pentru imprimante second hand care nu va vor pune probleme la functionare, si chiar calculatoare second hand pentru business-ul pe care il reprezentati!

Calculatoare second hand

Magazinul online IT-SH ofera spre comercializare calculatoare second hand accesibile ca si pret, testate si complet dotate si pregatite pentru a satisface dorintele si cerintele clientilor. Veti gasi calculatoare Lenovo, Dell, HP, IBM, Acer, Fujitsu Siemens, de tip Pentium 4, dual core, core 2 duo sau calculatoare second hand mai noi, de ultima generatie, cu intel Core i3, intel Core I5 sau intel Core i7! Bucurati-va si de oferta de licente Microsoft Windows 7 Refurbished home sau professional.

Laptopuri second hand

Daca sunteti un om mai practic, si va place sa lucrati pe laptop, datorita portabilitatii sale, puteti sa il inlocuiti oricand pe cel pe care il aveti cu un alt model, care sa va ajute sa va duceti sarcinile de serviciu (si nu numai) la bun sfarsit. Laptopurile second hand din magazinul online IT-SH functioneaza la fel de bine ca si cele noi. Firma IT-SH are laptopuri performante Dell, IBM, Acer, Sony, HP, etc. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site si sa va alegeti modelul preferat .

Imprimante second hand

In ceea ce priveste imprimantele, ati putea sa va imaginati ca este mai dificil sa achizitionati un astfel de dispozitiv second hand si sa fie in perfecta stare de functionare! De fapt, imprimantele second hand de la IT-SH sunt chiar bune, fie ele laser sau multifunctionale laser, cu cartuse reincarcabile, cu o capacitate extraordinara de a imprima documente si fotografii de o calitate impresionanta. Printre modelele de imprimante second hand amintim cele ce apartin marcilor Xerox, Lexmark, HP, Dell sau Samsung!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea