Stiinta & Tehnologie

#vr #ochelari virtuali

Ce sunt ochelarii virtuali?

Tehnologia a avansat in ritm accelerat in ultimii ani, piata oferindu-ne dispozitive tot mai performate si uimitoare. Desi nu toti am aflat despre existenta ochelarilor virtuali, acestia au patruns de curand pe piata electronicelor, fiind device-uri inovatoare, ce ne "teleporteaza" in lumea virtuala.

Asadar, in ce constau aceste dispozitive numite ochelari virtuali?

Ele sunt aparate ce permit vizionarea de filme si ofera experienta unor jocuri noi, extrem de interesante, doar prin atasarea telefonului mobil.

Iata care sunt pasii pentru punerea in functiune a acestori ochelari virtuali:

  • Alegeti din telefonul mobil aplicatia pe care urmeaza sa o folositi
  • Atasati telefonul mobil cu partea pe care se afla display-ul in interior
  • Prindeti ochelarii virtuali in jurul capului prin intermediul bretelelor
  • Bucurati-va de o experienta unica

Ochelarii sunt foarte usor de folosit si sunt potriviti atat adultilor, cat si copiilor, bretelele de prindere fiind ajustabile. De asemenea, ochelarii au si casti incorporate pentru a va bucura din plin de experienta traita!

Cei mai multi ochelari virtuali sunt conceputi din materiale ecologice, fiind dispozitive de ultima generatie. Pe piata sunt comercializate diverse tipuri de ochelari realitate virtuala, avand diferite dimensiuni, astfel incat sa fie compatibili cu orice telefon mobil cu sistem de operare Android sau IoS.

De asemenea, ochelarii ofera imagini 3D, care vor face totul sa para real, fiind conceputi astfel incat sa nu provoace ameteala sau dureri ale ochilor. De aceea, pot fi folositi chiar si de catre copii.

Datorita faptului ca sunt intr-o continua dezvoltare, veti putea achizitiona si actualiza in permanenta aplicatii noi de care sa va bucurati.

Pentru un control mai bun al jocurilor virtuale, a fost creata si telecomanda joystick, ce se conecteaza cu telefonul prin intermediul functiei Bluetooth. Un astfel de gamepad android poate fi folosit si pentru tablete, telefoane mobile, smart TV-uri sau orice alte dispozitive Android sau IoS.

Avand dimensiuni reduse, telecomanda poate fi transportata cu usurinta, si va ofera posibilitatea de a trai experiente inedite, jucandu-va sau vizionand filme. Desi acest gamepad este extrem de util, trebuie sa stiti ca utilizarea sa este optionala. Ochelarii virtuali functioneaza atat prin intermediul gamepad-ului, cat si independent de acesta.

Fiind dispozitive noi, inovatoare, ati putea fi tentati sa credeti ca preturile acestora sunt unele mari, accesibile doar anumitor categorii de consumatori. Intr-adevar, exista modele de ochelari virtuali comercializati la un nivel inalt al pretului, insa veti intalni si ochelari realitate virtuala la preturi rezonabile, cu functii importante, care va vor oferi experiente unice, fara sa va afecteze in vreun fel sanatatea.

Aceste device-uri au fost create in scopul divertismentului si au fost foarte bine receptionate de catre consumatori, mai ales de catre cei interesati de evolutia tehnologica si de inovatie. Prin intermediul jocurilor virtuale este stimulata si creativitatea indivizilor, devenind astfel mai receptivi la noutate.

Asadar, un nou mod de a va destresa si distra in acelasi timp il reprezinta ochelarii virtuali care se bucura de un real success, atat atunci cand vine vorba de adulti, cat si in randul copiilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea