Stiinta & Tehnologie

#localizare telefon # aplicatie telefon #facebook messenger #facebook

Cum va deveni Facebook cel mai mare cosmar al tau

Intregul traseu al vostru prin oras sau prin vacanta va putea fi accesibil tuturor persoanelor cu care v-ati imprietenit pe Facebook. Printr-o extensie de Google Chrome intitulata Marauder’s Map, nume inspirat din Harry Potter, oricine poate reface traseul calatoriilor voastre, indiferent de durata sau distanta.

Acest lucru este posibil datorita sistemului de localizare disponibil in aplicatia Facebook Messenger, canalul cel mai comun de comunicare intre membrii retelei. Astfel, daca nu v-ati oprit manual localizarea din fereastra de chat, informatiile despre locul unde va aflati vor fi transmise catre aceasta extensie de browser si oricine va putea vedea unde ati fost. Evident, acest lucru este valabil si pentru prietenii vostri, pe care ii puteti urmari prin aceeasi aplicatie. 

Inventia nu a fost una necriticata. De altfel si descrierea din magazinul de aplicatii si extensii pentru Chrome este una pe masura: "Creepily track your friends from FB messages" - "Urmareste obsedant prietenii prin mesajele de pe Facebook".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea