Stiinta & Tehnologie

# alegere televizor #cumparare televizor # televizor modern #televizor

Vrei un televizor modern, dar nu ai toti banii? Afla cum il poti avea!

Cu totii ne dorim sa avem un televizor modern, cu diagonala cat mai mare si un aspect elegant care sa se potriveasca de minune in living-ul nostru, dar preturile de pe piata sunt destul de mari si ne fac sa ne gandim de doua ori inainte de a face o achizitie. Televizoarele comercializate in momentul de fata sunt foarte inteligente, ne permit sa navigam pe internet si sa rulam aplicatii gen Facebook, Youtube, etc. si chiar sa vizionam filme direct de pe internet sau de pe un stick de memorie.

Ce model ar fi bine sa aleg si de ce?

Cele mai ravnite sunt modelele Ultra HD, adica cele cu rezolutie 4K (UDH) care reprezinta cel mai inalt standard pe partea de calitate a imaginii. Nu exista ceva mai presus, iar daca chiar vreti sa ma impresionati invitatii, cu siguranta un televizor curbat este tot ceea ce aveti nevoie. Din pacate, cel mai ieftin model de top care ar acoperi toate necesitatile unui client pretentios depasesc suma de 5000 de ron, dar exista totusi un truc pe care vi-l voi dezvalui mai jos.

Nici televizoarele Full HD nu sunt o optiune de evitat, mai ales daca alegeti un Smart TV de la producatorul Samsung sau Philips, acestea fiind cele mai des intalnite si in acelasi timp cele mai bine vandute modele de televizoare. Cei de la Philips au chiar si o tehnologie unica, numita Ambilight, care reflecta imagini colorate pe peretele din spatele televizorului, astfel incat sa va simtiti ca intr-o sala de cinema.

De unde ma pot informa si unde gasesc o lista completa de modele?

Siteul televizoareieftine.ro va invata sa va alegeti corect televizorul de care aveti nevoie, printr-o lista ampla de modele la care veti gasi review-uri complete si oferte de preturi. Cititi cu atentie review-urile si parerile utilizatorilor din sectiunea de comentarii pentru a va asigura ca faceti o alegere corecta. Nu uitati totusi ce as spus mai sus si alegeti sa cumparati un model al unui producator serios pentru a elimina orice risc.

Va recomandam sa faceti achizitia de la un magazin cu renume, cum ar fi eMag, acesta oferind minimum 2 ani de garantie pentru majoritatea modelelor, insa unele au garantie extinsa chiar pana la 5 ani de zile. In plus, livrarea este gratuita pana la voi acasa, iar reparatiile (in cazul in care va fi nevoie, desi nu cred) se fac la unul dintre cele mai bune service-uri din Romania!

Asadar, cum il pot cumpara daca nu am toti banii?

Cu siguranta ati uitat de posibilitatea cumparaturilor in rate! Stim cu totii ca in trecut nu era o solutie viabila pentru ca odata ce cumparai un produs trebuia sa platesti de aproape doua ori mai mult decat valoarea produsului. Acum se poate altfel! Exista rate fara dobanda, daca aveti un card care va permite sa faceti acest lucru.

Televizorul este un aparat pe care nu il cumparam in fiecare zi, astfel daca alegem un model mai bine dotat, nu va fi nevoie sa il schimbam chiar si 5 ani de zile. Astfel, pretul final va fi impartit la 60 de rate egale si putem considera ca l-am inchiriat, chiar daca dupa cei 5 ani de zile in care il folosim si ne bucuram de el, il putem vinde si vom recupera o mare parte din suma achitata.

Astfel, pentru un televizor curbat cum ar fi Samsung 55HU7100 (cel mai ieftin din aceasta gama) vom achita doar 177 de lei lunar! O pomana, putem spune, avand in vedere ceea ce ofera si cat de util ne va fi!

Advertorial

Sursa foto: radioiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea